kenyértartó zsák penészteszt eredmény

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Saját kenyértartó zsákunkba és egy egyszerű műanyagzacskóba beleraktunk egy elfelezett boltban vásárolt kenyeret. Blogomon megnézheted az animációt, amikor a kenyerek bementek a helyükre. A kenyérzsákot és a zacskót bekötöttük, és vártunk. Naponta kinyitottuk, hiszen naponta legalább egyszer kicsit kint is vannak kenyereink.
Nagyon kíváncsi voltam, mi történik.
Tíz napig tároltuk így átlagos páratartalmú helyiségben. Tíz nappal később fotóztuk a fenti képeket. A műanyag zacskós kenyér az ötödik napon  már zöld volt, a bélelt kenyérzsákjainkban lakó kenyéren a tizedik napon sem volt penész. Se fehér, se zöld, se fekete. Már szikkadt volt, de nem lett fülledt, rossz levegőjű, penészgombáknak ideális hely a bélelt zsák.
Bátran merem ajánlani azoknak, akik kételkedtek benne. A textil valóban szellőzik, nem pállik be, mint a műanyagzacskó. Ez a textil egy speciális poliészter, ami megtartja a nedvességet, de szellőzik is. A kenyerünk tovább friss marad, de nem penészedik meg. A poliészter ugyan nem természetes alapanyag, viszont nem kell eldobható műanyagot használni a tárolásra, ráadásul egészséges marad a kenyerünk, és nem kell kidobni.


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s