homeoffice kollekció

Az új, tavaszi kollekciónk elérhető az áruházunkban!

Nevezhetnénk otthon dolgoztunk a gyerekekkel kollekciónak,
vagy nyomtatásmentes kollekciónak is, de maradjunk a tavaszinál.

A férjem és én már megszoktuk, hogy együtt dolgozunk, és amikor kell, én derítek fotózásnál, de van, amikor ő varr. Mint most. Soha életünkben nem dolgoztunk annyit, mint most, a járvány miatt otthon önként vállalt karanténban, hogy megmentsük ezt a kis családi vállalkozást a bezárástól. Úgy néz ki, sikerült a megmentés.

Talán sokan kezdtek otthon kenyérsütésbe, de kenyérzsákjaink kelendőbbek, mint valaha.

A home office tehát nem hozott sok újdonságot, annál több nehézség, hogy emellett otthon van három kislányunk. Legnagyobb bánatomra most első a munka, de amint utolérem magam, sokkal többet szeretnék velük lenni, tanítani a nagyot, a kicsiket, együtt sütni, főzni, ültetni a kertben. Itt a soha vissza nem térő alkalom, hogy időn kívül legyünk, lelassuljunk. Szerencsére szinte az egész napot a kertben töltik, fára másznak, bunkert építenek, homoktortát készítenek pitypanggal díszítve, aztán el is fogyasztják. Igen, a homokot is. Este kipirult arccal és (homokkal) teli hassal alszanak el, néha kimarad a tanulás vagy a fürdés, de egészségesek vagyunk, van munkánk, most ez a lényeg számunkra.

A mostani kollekciónk nem szitanyomott. Ahhoz még kicsik, hogy a nagy odafigyelést igénylő, sok festékcsöpögéssel járó munkát velük együtt végezzük. A “csak nézünk titeket” nálunk nem valósult még meg. Soha.

Húsvétra készülve a megújulás jegyében telik a hetünk. Fontos, hogy megadjuk
az ünneplés módját, akkor is, ha nem találkozunk szeretteinkkel, és a nagymama csokitojásait tableten keresztül tudjuk csak megkeresni.

Az ünnepi asztal megújulásához bővítettük a termékpalettát. Egy nemesen egyszerű, szövött csíkos lenvászonból készítettük el újdonságainkat, asztalterítőt, asztali futót, textilszalvétát, és hozzá illő kenyérzsákokat is találsz, a nyomtatott kenyérzsákjainknál jóval kedvezőbb áron.

A csodás színű lenvásznak egy nemrég bezárt magyar lenfonógyár utolsó darabjai, erős, de lágy, jól kezelhető, minőségi anyagok. A belőle készült tárgyaink egyedilimitált darabok, ne maradj le róluk!

Húsvéti kalácsodat is tárolhatod bélelt kenyérzsákjainkban.

Rendeld meg kedd estig, és kézhez is kapod húsvétig!

Kattints a képre, és nézd meg újdonságainkat!

kenyérzsák, kenyértartó, pékség


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s