mit vegyek ajándékba

Te kinek választod ki legnehezebben az ajándékát?
Én szeretek tervezgetni, és alig várom, hogy átadjam, lássam a megajándékozottat, amikor kibontja a csomagot. Együtt lenni, beszélgetni jó, de azért az ajándékozás is öröm. Mi nem visszük túlzásba. A gyerekeink minőségi, egyszerű játékokat kapnak, sok könyvvel. Karácsonykor szeretek nekik albumot adni, a mi kedvenceink Aleksandra Mizielińska és Daniel Mizieliński vagy Wojciech Grajkowski könyvei, a Csimota kiadó papírszínházai (nem könyv, de gyönyörűek). És én is szeretek albumot kapni gyerekkorom óta. Jellemzően valami képzőművészetit, sosem unom meg.
A közvetlen családommal egy ideje írunk kívánságlistát, és a szerint ajándékozzuk meg egymást, de mindig szoktunk meglepetést is adni.
A rokonoknak pedig régen saját szappant, dezodort, mostanában gasztro ajándékot adunk legtöbbször. Ezeket vagy a Liliomkert piacon veszem meg, ahol én is árusítok, vagy magunk csináljuk, pl. zölddió likőrt. Ennek nagy sikere volt, az üvegeket később visszaadták, így éveken át saját italt adtunk nekik. Rizspálinkát, gyógynövény likőrt, limoncellot, csokilikőrt vagy valami bogyósat. Egyetlen probléma volt velük, sosem tudtam megkóstolni egyiket sem, mert mindig vagy terhes voltam, vagy szoptattam. (Szintén éveken át. 🙂

Gasztroajándékos bejegyzésem hamarosan jön, amiben írok csomó ötletet, sőt valamit meg is csinálunk, de ezt a blogbejegyzést igazából azért kezdtem el írni, hogy a saját termékeinket ajánljam, mert azok is nagyon jól ajándékba. Szóval most jöjjenek a kenyérzsákok, kötények, karácsonyi ajándékcsomagolások!

A kenyérzsákokat idén olyan sokan veszik, hogy alig győzzük gyártani. Ketten nyomtatjuk a férjemmel kézzel, mindenféle szorító, adagoló, vákuum nélkül (képzeld el egy horrorfilm gépezetét, na a szitanyomtatás olyan, de nem nálunk). Mi kézi erővel, szó szerint fapadosan nyomtatunk, de ez nem von le az értékéből, sőt, növeli azt. Minden erőnket, szenvedélyünket belerakjuk. Több varrónő varrja a zsákokat, és ahogy kész van, kapnak egy újrapapíros csomagolást és igazából el sem tudjuk rakni őket, egyből belekerülnek a csomagjaitokba, a futár pedig repíti is másnap a megrendelőhöz.

Díszcsomagolást is terveztünk a kenyérzsákoknak, és akár bele is rakjuk és el is küldjük annak, akinek szeretnéd!


Rengetegen adják ajándékba a kisebb nagyobb kenyértartó zsákokat. Különleges, hasznos, nem lehet vele mellélőni.


A kötényünk a második legnépszerűbb termék, amit ajándéknak vásárolnak. A világ legkényelmesebb darabja, keresztpánttal, mindenféle szorítás és megkötés nélkül hordható, igazi vidéki, idilli életérzést kapsz, ha belebújsz, akárhol is élsz.

És milyen furcsa, a kötényünk is belefér a díszcsomagoló zsákunkba 🙂

karácsony, csomagolópapír, csomagolózsák, ajándék, ajándékzsák, díszcsomagolás, díszcsomag, ezüst, csillogó, koszorú, karácsonyfa, xmas, christmas, hulladékmentes, hulladékmenteskarácsony, zerowaste, nowaste, környezetbarát, mikulás, mikulászsák

Ha pedig nem szeretnél papírhulladékot termelni, arra is van ajánlatunk, a karácsonyi csomagolópapír helyett a karácsonyi ajándékzsák! Szép, pamutból készült, mosható, vasalható, újra és újra felhasználható. (Nálunk körbeforognak a zsákok a családban.)

karácsony, advent, ajándék, ajándékzsák, csomagoló, csomagolópapír, karácsonyi csomagolás, ajándékzsák, ajándékanyunak, ajándék lányoknak, csomagolásmentes, papírmentes, zerowaste, hulladékmentes karácsony, környezetbarát, újrahasználható, jézuska, mikulás, mikulászsák, ezüst, csillogó, ragyogás, textil, zöld, bordó, pamut, fényes, karácsonyfa, fenyő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s