háromszögek a babanaplón

Azért kezdtem el babanaplót tervezni, mert igény lett rá. Amikor megszemélyesített esküvői emlékkönyveket terveztem, többen írtak nekem, hogy nem baj-e, ha nem esküvői emlékkönyvként használják, lehet-e mást írni az elejére. Nem volt baj, kettő helyett egy nevet raktam rá. Akkor terveztem két babanaplót megszemélyesítési lehetőséggel. Ezekről itt olvashattok.
Szerettem volna, ha a megszemélyesített mellett van sima, babanapló felirattal, amit raktáron tudok tartani. Emellett a megszokott kék és rózsaszín mellett akartam más színvilágú könyvet. Mert mi van, ha valaki nem tudja a baba nemét. Vagy mi van, ha valaki nem csak ebben a két színben gondolkodik. Persze azt is figyelembe kellett vennem, hogy legtöbben mégis a két megszokott színben keresnek bármit, ami babacucc. Nem akartam “babás, csajos, cuki” dolgokat tervezni, nem akartam túlzásba vinni a rózsaszínt, így lett egy fáradt rózsa alapszíne, koptatott háromszögekkel, sötétebb, világosabb rózsaszín és lila árnyalatokban. Lett egy narancssárga-bordó, egy kékeszöld és egy lila. Először a rózsaszínt mutatom meg. Babajátékok helyett cseresznyevirággal fotóztuk le, mert a Badacsonyon hamarabb virágoznak a fák. (Fűtőtesten.) Hamarosan bemutatom a többi könyvet is.
Több információt, pontos leírást találsz, vásárolni is itt tudsz.

Babanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, naplóBabanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, naplóBabanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, naplóBabanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, napló


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s