háromszögek a babanaplón

Azért kezdtem el babanaplót tervezni, mert igény lett rá. Amikor megszemélyesített esküvői emlékkönyveket terveztem, többen írtak nekem, hogy nem baj-e, ha nem esküvői emlékkönyvként használják, lehet-e mást írni az elejére. Nem volt baj, kettő helyett egy nevet raktam rá. Akkor terveztem két babanaplót megszemélyesítési lehetőséggel. Ezekről itt olvashattok.
Szerettem volna, ha a megszemélyesített mellett van sima, babanapló felirattal, amit raktáron tudok tartani. Emellett a megszokott kék és rózsaszín mellett akartam más színvilágú könyvet. Mert mi van, ha valaki nem tudja a baba nemét. Vagy mi van, ha valaki nem csak ebben a két színben gondolkodik. Persze azt is figyelembe kellett vennem, hogy legtöbben mégis a két megszokott színben keresnek bármit, ami babacucc. Nem akartam “babás, csajos, cuki” dolgokat tervezni, nem akartam túlzásba vinni a rózsaszínt, így lett egy fáradt rózsa alapszíne, koptatott háromszögekkel, sötétebb, világosabb rózsaszín és lila árnyalatokban. Lett egy narancssárga-bordó, egy kékeszöld és egy lila. Először a rózsaszínt mutatom meg. Babajátékok helyett cseresznyevirággal fotóztuk le, mert a Badacsonyon hamarabb virágoznak a fák. (Fűtőtesten.) Hamarosan bemutatom a többi könyvet is.
Több információt, pontos leírást találsz, vásárolni is itt tudsz.

Babanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, naplóBabanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, naplóBabanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, naplóBabanapló, bébi emlékkönyv, terhesnapló, napló


Hozzászólás